„Јес камп“ окупио 40 д‌јеце из региона

0

На Јахорини су данас представљени резултати јединственог „ЈЕС кампа“, који је окупио 40 д‌јеце из региона.

Директор Олимпијског центра /ОЦ/ „Јахорина“ Дејан Љевнаић истакао је да је камп д‌јеци омогућио да унаприједе знање енглеског језика, да играју бејзбол и уживају у богатим љетним садржајима које Јахорина нуди.

Љевнаић је рекао да је ове године дупло више учесника кампа него 2023. и да се нада да ће их сваке године бити све више.

Он је нагласио да је ОЦ „Јахорина“ подржао фудбалски и кошаркашки камп, а сада и „ЈЕС камп“, док их је у најави још неколико, што је будућност љетног туризма Јахорине.

„Што се тиче љетног туризма, искористили смо 10 одсто потенцијала и имамо још огроман потенцијал да развијемо љетни туризам, иако смо планина са највише љетних садржаја, јер их имамо више од 22“, нагласио је Љевнаић и додао да је предност Јахорине што има прелијепу природу и добре љетне атракције.

Власник Апартхотела „Вучко“ Александар Провић рекао је да је ове године одржана друга школа енгелског језика на Јахорини и да овај камп пружа многа задовољства д‌јеци.

„Ми као домаћини потрудили смо се да д‌јеци обезбиједимо изузетне услове, као и да им обезбиједимо квалитетне учиниоце и спортске терене“, рекао је Провић и додао да је ове године више д‌јеце и да им је жеља да прерасте у камп са 300 до 400 д‌јеце.

Провић је нагласио да ће у августу бити организован и камп тениса, а имаће и додатне садржаје за све посјетиоце.

Професор енглеског језика Оливија Дринчић рекла је да је на кампу ове године било 27 д‌јеце из Подгорице и да су уживали у свим садржајима које нуди Јахорина.

Она је навела да су д‌јеца научила прве кораке бејзбола, а главна вриједност је да се д‌јеца друже и стекну нова пријатељства.

Наставник енглеског језика Ричард Њувел захвалио је ОЦ „Јахорина“ и хотелу „Вучко“ за дивно проведено вријеме и што подржавају овај камп.

Он је истакао да су д‌јеца напредовала у знању енглеског језика и да се нада да ће их вид‌јети и сљедеће године.

Вођа пројекта Александра Црногорац рекла је да овакви кампови враћају д‌јецу здравом начину одрастања и да ће „ЈЕС камп“ наставити да се развија и окупља што више д‌јеце.

Д‌јеца су истакла да су уживала и да се желе вратити на Јахорину.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare