Љевнаић: Најуспјешнија љетна сезона – приходи већи за 65 одсто

Љетна сезона на Јахорини је најуспјешнија до сада, укупни приходи Олимпијског центра „Јахорина“ у протеклих седам мјесеци износе 1.200.000 КМ, што је повећање за 65 одсто у односу на исти период прошле године и показатељ да улагање у инфраструктуру доприноси успјеху и гарантује бољу будућност, рекао је директор овог центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић.

Љевнаић је истакао да је Олимпијски центар отворен за подршку друштвено-одговорним пројектима посебно за Републику Српску, у које инвестирају и подржавају институције Српске и предсједник Републике Милорад Додик.

Он је навео да су приходи Олимпијског центра прошле године до краја јула износили око 700.000 КМ.

„Овакав успјех љетне сезоне дијелом је резултат наше проактивне стратегије и прилагођавања посјетиоцима из БиХ, нудећи им попуст од 50 одсто на све активности током цијеле сезоне“, рекао је Љевнаић на конференцији за медије.

Он је навео да је данас 40. дан љетне сезоне на Јахорини која је најуспјешнија до сада.

„До сада нас је посјетило више од 50.000 гостију који су уживали у богатом спектру љетних атракција, остваривши 80.000 пролаза. Ове бројке су одраз успјеха наше посвећености пружању незаборавних искустава“, истакао је Љевнаић.

Он је подсјетио да је протеклог викенда на овој планини одржан 10. „Јахорина ултра трејл“ и истакао да је овогодишња манифестација била успјешнија од претходних и по броју посјетилаца и по изванредној организацији.

„Током три дана Јахорина је била домаћин за 5.255 такмичара и више од 10.000 посјетилаца. Овај догађај није само локални, већ међународни и окупио је такмичаре из 30 земаља“, рекао је Љевнаић.

Он је истакао да су постављени нови стандарди у индустрији туризма, претварајући Јахорину у врхунско одредиште за љубитеље авантуре и природе, те додао да ова планина има 26 љетних атракција.

„Успјели смо у циљу да Јахорина живи 365 дана у години, пружајући различите врсте искустава и за најзахтјевније посјетиоце. Најважнији дио сваког успјеха је тим људи који стоје иза њега. Посебно бих желио да захвалим свим радницима Олимпијског центра који су у вријеме `Јахорина ултра трејла` дали све од себе да обезбиједе сјајну организацију и незаборавно искуство за све учеснике. Њихова посвећеност, осмијеси и спремност да помогну су оно што чини нашу дестинацију посебном“, рекао је Љевнаић.

(www.palelive.com / Срна)

Нeма објава за приказати

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare