Ускоро реконструкција Женског рехабилитационог од‌јељења

СОКОЛАЦ – Влада Републике Српске и ресорно министарство уложиће 150.000 КМ у пројекат реконструкције објекта Женског рехабилитационог од‌јељења у кругу Специјалне болнице за психијатрију на Сокоцу, рекао је Срни вршилац дужности директора ове јавне здравствене установе Драган Булајић.

Он је навео да у Министарству здравља и социјалне заштите Републике Српске очекују одобравање средстава како би до краја мјесеца почели радови на утопљавању и спољашњем уређењу објекта Женског рехабилитационог од‌јељења.

Према његовим ријечима, у току је израда потребне документације и расписивање тендера за избор најповољнијег понуђача за извођење радова.

Специјална болница за психијатрију на Сокоцу функционише са четири од‌јељења, мушко акутно и женско акутно затвореног типа, те мушко рехабилитационо и женско рехабилитационо отвореног типа у којима се пацијенти опорављају и успоставља стање као прије болести, а у оквиру ове установе д‌јелује и радно-окупациона терапија.

Ова болница је јавна установа секундарне здравствене заштите у којој се лијече, рехабилитују и ресоцијализују пацијенти са акутном и хроничном патологијом.

(www.palelive.com / Срна)

Нeма објава за приказати

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare