„Породични фестивал“ – забава за малишане и едукација за родитеље

Директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић изјавио је да ће први „Породични фестивал“ на овој планини малишанима понудити мноштво забаве, за шта ће се побринути глумци и аниматори Ненад Окановић и Бојан Ивковић, док ће за родитеље бити уприличене радионице и предавања.

Љевнаић је на конференцији за новинаре на Јахорини посебно издвојио предавање професора Ранка Рајовића.

„Биће одличне теме које ће нас едуковати као родитеље и олакшати нам да можда остваримо бољу комуникацију са својом д‌јецом и да уложимо у њихово знање и образовање“, нагласио је Љевнаић и додао да ће догађаји бити организовани у „Олимп бару“, на полазној станици гондоле.

Љевнаић је рекао да је циљ овог фестивала, који ће бити одржан од 23. до 25. августа, да родитељи и д‌јеца заволе природу, те дођу и виде чега све има на Јахорини.

Рајовић је путем видео-поруке позвао родитеље да дођу на Јахорину и чују његово предавање о систему учења Никола Тесла центра /НТЦ/.

Окановић је путем видео-линка рекао да је узбуђен што ће се са малишанима дружити на Јахорини, његовој омиљеној планини на којој је направио прве скијашке кораке.

„Драго ми је да је Јахорина враћена на туристичку мапу, али и због тога што негује породичне вредности. Све време фестивала ћемо бити ту и дружити се са дечицом“, навео је Окановић.

Бојан Ивковић најавио је да ће „Породични фестивал“ бити лијеп спој музике, те да ће заједно са малишанима направити инструменте од материјала за рециклажу.

„Са тим инструментима ћемо одсвирати концерт. Ипак, највеће звезде `Фестивала` биће наши малишани. Биће то један музички спектакл изведен инструментима направљеним од амбалажног отпада“, поручио је Ивковић.

Тродневни „Породични фестивал“ на Јахорини посвећен је д‌јеци и породицама који ће бити испуњен смијехом, забавом и едукацијом за све узрасте.

Биће уприличена и под‌јела скија, као и игре без граница, које ће тестирати вјештине д‌јеце и тимски дух.

Осим ових активности, „Фестивал“ ће обухватити низ тема које су од великог значаја за цијелу породицу, као што су предавања о правилној исхрани д‌јеце, систему учења НТЦ-а, раним обољењима, као и адаптацији на стрес које ће помоћи у свакодневном животу.

Конференцији за новинаре на Јахорини присуствовали су и малишани из вртића „Бубамара“ са Пала.

(www.palelive.com / Срна)

Нeма објава за приказати

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare