Вечерас пријатељски сусрет између „Јахорине“ и „Црвене Звезде“

0
Пријатељска утакмица између кошаркашких клубова "Јахорина" са Пала и "Црвена звезда" из Београда биће одиграна сутра на Палама.

У дворани „Пеки“ у 18.00 часова, кошаркашки клуб „Јахорина“ дочекаће београдску „Црвену звезду“, у пријатељској утакмици.

Овај дуел између шампиона Републике Српске и Србије представља изузетну прилику за паљанске кошаркаше да се одмјере са једним од најбољих клубова у региону и шире.

За клуб „Јахорина“, ово је прилика да домаћој публици представи тим за нову сезону и своје играче тестира против противника врхунске класе. Поред спортског аспекта, овај сусрет је и значајан друштвени догађај за Пале, који ће окупити велики број навијача, љубитеља кошарке и младих спортиста.

Дворана „Пеки“ очекује се да буде испуњена до посљедњег мјеста, што је додатна мотивација да обје екипе приреде прави спектакл.

Пале данас обиљежавају Дан и крсну славу општине Успење Пресвете Богородице. Поводом Дана и крсне славе општине Пале ораганизована је манифестација „Госпојинске свечаности“ која је почела 22. августа Фестивалом занатског пива.

(www.palelive.com)

Нeма објава за приказати

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare