Елек позвао Станишића на ТВ дуел

Предсједник Надзорног одбора Олимпијског центра „Јахорина“ Недељко Елек упутио је јавни позив посланику ДЕМОС-а Аци Станишићу на ТВ дуел на Радио-телевизији Источно Сарајево /РТВИС/.

„Сматрам да има много тема о којима би могли разговарати уважени народни посланик Станишић и ја, зато га позивам јавно на ТВ дуел. Позивам овим путем и директора РТВИС Наташу Богдановић Трифковић да у року три дана организује ТВ дуел. Сигуран сам да би овај дуел дао одговоре на многа питања која занимају становнике Сарајевско-романијске регије“, истакао је Елек и додао да се унапријед радује квалитетној размјени аргумената.

Елек је недавно јавно прозвао Станишића за многобројне тендере који су дод‌јељени фирмама породице Станишић, затим јеловник у његовом угоститељском објекту на Требевићу који је прилагодио Бошњацима и Арапима, на чије присуство на Јахорини се жале управо функционери ДЕМОС-а.

Он је навео и да у Станишићевом објекту, смјештеном на српском Требевићу, не служе свињетину, нити домаћа пића.

Станишић је након три дана одговорио Елеку на друштвеним мрежама, наводећи да „није сигуран ни да ли је требао“.

Он је у одговору набројао све функције које Елек обавља, али није дао одговор на његове јавне прозивке и питања која му је поставио – од комуникацијског торња на плацу у власништву породице „Станишић“ за који постоји сумња да је штетан по здравље људи због чега су од момента његовог постављања становници Пала писали петиције и жалили се, али безуспјешно, па до тендера, менија и специјалитета куће „Весели Босанац“.

Елек је захвалио агенцији која је, како каже, „писала одговор уваженом народном посланику“ у којем су навели да предсједник ОЦ „Јахорина“ сам ради оно што ради шест људи.

(www.palelive.com / Срна)

Нeма објава за приказати

Прати тему
Обавијeсти мe о
6 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Dovoljno je reći Nedomeks firma, ne treba dalje ništa komentarisati, svi znaju kakva je to firma bila, kakve je plate plaćala, da li je prijavljivala radnike i tome slično.

Bitne mi vijesti, Bože sačuvaj kakve budalaštine se objavljuju. Bolje pišite kakvo vrijeme nas očekuje narednih dana, važnije nam je to od ove predstave

A sta ova dvojica vladara iz sjenke imaju da debatuju. Sto Kojic i Skipina ne naprave TV duel, valjda su to kandidati?

Када човјек ово прочита обојица су у праву и говоре истину, дошло је вријеме селења са Пала, нема овде среће ни будућности.

Samo Skipina i Dejan, oni su kandidati.

Ah, sudar titana, dokazanih patriota, ljubitelja isključivo vlastitih džepova…