Елек: На Јахорини се неће вијорити ниједна застава, осим заставе Републике Српске!

ЈАХОРИНА – Предсједник Надзорног одбора Олимпијског центра „Јахорина“ Недељко Елек поручио је да се на Јахорини неће вијорити ниједна застава, осим заставе Републике Српске.

На питање да прокоментарише то што су припадници Горске службе спасавања из Сарајева незаконито поставили заставу БиХ на Кошути, једном од врхова Јахорине, Елек је рекао за Срну да је то провокација и да је застава одмах јутрос уклоњена, а случај је пријављен полицији.

„Они су заставу поставили јуче. Дошли су са квадовима на Јахорину, а један од њих је носио ратну заставу. Касније је утврђено да је ријеч о припаднику федералног МУП-а, који је ухапшен у Крупцу“, истакао је Елек.

(www.palelive.com / Срна)

Нeма објава за приказати

Прати тему
Обавијeсти мe о
6 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Zato će Butmir i firme iz Sarajeva da kupuju zemlju i da prave zgrade po Jahorini, smijete li njima išta reći, ili meni na arapskom u Galeriji?

I koja vajda nama od te zastave što se viori, mislim srbovao bih realno i ja da imam u satovima 2 miliona maraka,ali čemu srbovanje ako vam Butmir pravi zgrade i ako vam je meni na arapskom u Galeriji za koju svi znamo čija je 🙂 Napravite vi da se viori lova u novčaniku radnika kad mu plata legne na kraju mjeseca nakon 300 radnih sati u mjesecu, to je nama bitno, a od srbovanja se ne živi.

Видјели људи да у Лукавици свира шиптарска химна па к’о веле што не може и ратна застава на Јахорини.

Ovo izjavi lik kod koga u hotelu dominiraju arapska mudzahedinska slova.
I takav zeli da se pita i vodi opstinu Pale.

To je zastava Bosne i Hercegovine u kojoj i vi gospodine Elek živite, u čemu je problem? Pogledajte na ličnoj karti ili pasošu šta vam piše, a ovakvim potezima „velikog Srbina“ nećete pridobiti nikoga normalnog. Pozdrav sve najbolje.

Daleko je on od gospodina koliko balkan od ekonomskog blagostanja 😂