Најуспјешнији каратисти из Бијељине, Зворника и Братунца

МИЛИЋИ – У Спортској дворани у Милићима завршен је први међународни карате турнир „Заншин опен“ на којем је учествовало 150 такмичара из 18 клубова из БиХ и Србије.

Турнир је отворио начелник општине Марко Савић, који је рекао да је поносан што се овакав догађај одржава у Милићима и да се локална заједница потрудила да понуди више спортских и других садржаја како би мјештани могли да одаберу оно што их највише интересује.

„Подржали смо идеју локалног карате клуба јер је добро и важно да се спорт приближи д‌јеци, да се пробуди интересовање и љубав, јер кроз спорт и здраве навике живота утичемо на раст, образовање, здраво стасавање д‌јеце. И у будућности ћемо подржати овакав догађај“, нагласио је Савић.

У генералном пласману најуспјешнији клубови били су Карате клуб „Унсу“ из Бијељине, „Сенсеи“ из Зворника и „Милош Делић“ из Братунца.

Најуспјешнија такмичарка турнира је Ана Симић из клуба домаћина „Заншин“ Милићи, која је освојила двије златне и једну сребрну медаљу, а најуспјешнији такмичар Богдан Неговановић из Карате клуба „Шампиони са Дрине“ из Бање Ковиљаче, који се окитио са два злата и једним сребром.

Најбројнија екипа турнира била је „Сенсеи“ из Зворника.

Из милићког Клуба домаћина „Заншин“, који има 45 чланова узраста од пет до 30 година, наступило је 29 такмичара, а освојили су укупно 16 златних, 13 сребрних и 14 бронзаних медаља.

Каратисти су награђени дипломама и медаљама, а најуспјешнији и пехарима.

Тренер у Карате клубу „Заншин“ Милићи Слађана Зекановић рекла је новинарима да је турнир протекао у најбољем реду и у фер борбама.

Покровитељ турнира је општина Милићи.

(www.palelive.com / Срна)

Нeма објава за приказати

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare