Жетва медаља у Бањој Луци за чланове паљанског Џиу џицу клуба „Јахоринa“ и прво мјесто у генералном пласману

Дана 28.9.2024 године чланови Џиу џицу клуба „Јахорина“ са Пала наступили су на првом Међународном такмичењу Бања Лука Челенџ опен 2024 /Challenge ОПЕН 2024/.

Том приликом „Јахоринци“ су освојили укупно 73 медаље од чега: 26 златних медаља, 31 сребрена медаља и 16 бронзаних медаља и прво мјесто у генералном пласману.

Поред наведених медаља такмичари паљанског клуба освојили су појединачне награде: најбоља такмичарка у категорији У14 Ксенија Рајковић, најбољи такмичар у У18 категорији Лука Трифуновић и најбољи такмичар турнира Душан Кусмук са освојене четири златне медаље!

Такмичење у Бањалуци својеврстан је показатељ континуираног и преданог рада са д‌јецом, што говори чињеница да је Џиу џицу клуб Јахорина првопласирана екипа у генералном пласману, испред домаћина „Борац“ Бања Лука и трећепласиране екипе „Минотаур“ Бања Лука.

Сљедеће такмичење „Јахоринце“ очекује у Источном Сарајеву у организацији братског клуба „Славија“ гд‌је ће екипа „Јахорине“ изаћи у пуном саставу.

ИЗВОР И ФОТО: Џиу џицу клуб „Јахорина“ Пале

Аутор: Чeдо Матовић јe рођeн у сeлу Прeвила, општина Фоча. Пeнзионeр, вeлики заљубљeник у спорт и природу и најстарији „бордeр“ на Палама.

Нeма објава за приказати

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare