У Првој лиги Републике Српске на распорду су били мечеви 11. кола, a фудбалери „Романије“ данас у Градишци у сусрету са „Козаром“ славили су минималним разултатом 1:0.

Гол одлуке виђен је u 16. минуту када је Лука Бобић неспретно интервенисао и затресао сопствену мрежу, на крају се испоставило да је то био и коначан разултат ово садржајног и неизвијесног меча.

Тако су Паљани продужили низ од седмом заредом утакмица без пораза, уз то, и без примљеног гола и најпријатније су изненађење досадашњег дијела сезоне.

Паслије одиграних 11 кола, изабраници тренера Јадранка Богичевића са скором шест побједа, четири ремија и са једаним поразом су трећи на табели са 22 освојена бода, колико је уписала и четврта „Звијезда“ из ЕС „Станишић“, два корака заостају за лидером из Лакташа.

Фудбалери „Романије“ у наредном, 12. колу, које је на распореду 19. октобра дочакаће екипу „ХЕ на Дрини“ из Вишеграда.

Данас су одигране и утакмице:
„Слобода“ (НГ) 1 : 0 „Фамос“,
„Дрина ХЕ“ 3 : 3 „Жељезничар“,
„Лакташи“ 2 : 0 „Славија“,
„Рудар“ Приједор 1 : 0 „Звијезда 09“,
„Љубић“ 2 : 0 „Борац“,
„Вележ“ 0 : 1 „Сутјеска“,
док су мечеви „Дрина“ (З) – БСK и „Слобода“ (МГ) – „Леотар“ на распореду сутра, 13. октобра.

Аутор: Чeдо Матовић јe рођeн у сeлу Прeвила, општина Фоча. Пeнзионeр, вeлики заљубљeник у спорт и природу и најстарији „бордeр“ на Палама.

Аутор: Чeдо Матовић јe рођeн у сeлу Прeвила, општина Фоча. Пeнзионeр, вeлики заљубљeник у спорт и природу и најстарији „бордeр“ на Палама.

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare